مدیركل میراث فرهنگی استان اردبیل:
تولیدات متنوع صنایع دستی اردبیل مورد حمایت قرار گیرد
دست و هنر: مدیركل میراث فرهنگی اردبیل تاكید كرد كه با هدف اشتغال زایی در روستاها، تولیدات متنوع صنایع دستی این استان باید مورد حمایت قرار گیرد.
به گزارش دست و هنر به نقل از روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل، كریم حاجی زاده اظهار داشت: «صنایع دستی یكی از راهكارهای اساسی اشتغال زایی در روستاست. »
او با اشاره به فعالیت ۲۶هزار تولیدكننده صنایع دستی در استان اضافه كرد: «ارتقای مهارت هنرمندان به صورت ویژه ازسوی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان دنبال می گردد و درعین حال تولیدات متنوع و بازارپسند هم مورد حمایت است. »
حاجی زاده با ذكر مثالی به تقویت تولید قلم زنی و سنگ های قیمتی اشاره نمود و اظهار داشت: «انتظار می رود تسهیلات مطلوب برای تقویت تولیدات اختصاص پیدا كند. متأسفانه یكی از مشكلات تولید صنایع دستی تمركز بر تولید دست بافته های داری است كه در كشور بیش از حد تولید می گردد. »
او با اشاره به روند مشابه در استان و تولید تنها یك میلیون مترمربع گلیم در این استان خاطرنشان كرد: «امروز به دنبال تقویت تولید سایر صنایع دستی با ارزش افزوده بالا هستیم. »
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل خواهان حمایت از تولیدات صنایع دستی شد و تصریح كرد: «انتظار می رود تسهیلات مناسب به این منظور اختصاص پیدا كند. »
او با اشاره به اختصاص تسهیلات اشتغال زایی در روستاها ادامه داد: «در دو حوزه صنایع دستی و گردشگری ۷۵میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده است. »
حاجی زاده با تاكید به اینكه در بخش زیرساخت های گردشگری بطور قطع مشكلی نخواهیم داشت، اضافه كرد: «۱۲ روستای هدف گردشگری و ۴۸ روستا با قابلیت گردشگری در استان شناسایی شده كه این تسهیلات می تواند منجر به رونق آن ها شود. »
او خاطرنشان كرد: «در مقابل در بخش صنایع دستی مطابق آیین نامه تولیدكننده باید یك نفر را تحت پوشش بیمه درآورد كه عملا تولیدكنندگان صنایع دستی خود اشتغال هستند و قادر به تأمین این بند قانونی نیستند. »
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: «با هدف اشتغال زایی در روستاها باید موانع اختصاص تسهیلات رفع و زمینه اشتغال زایی با كمك صنایع دستی فراهم گردد. »
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب