در گفتگو با مهر مطرح شد؛
مد ایرانی به نمایشگاه عیدانه می رود، تلفیق هنر بومی و صنعت
دست و هنر: فضایی در دومین نمایشگاه عیدانه صنایع دستی به مد و معرفی پارچه های ایرانی چون شعربافی، دارایی بافی و انواع دوخت های ایرانی تعلق گرفته است.
پویا محمودیان در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیست ونهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی یا دومین «نمایشگاه عیدانه» از ۱۵ تا ۱۸ اسفند ۹۶ همزمان با نمایشگاه توانمندی روستایی و عشایری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در سالن های ۵ و ۱۳ برگزار می گردد و هنرمندان از ۳۱ استان كشور در این نمایشگاه شركت و آثار و محصولات خویش را در ۱۸۰ غرغه عرضه می كنند.
مدیركل دفتر صادرات صنایع دستی به این كه در دومین نمایشگاه عیدانه، فضای كوچكی به «مد ایرانی» تعلق گرفته، اشاره و بیان كرد: امسال برای نخستین بار، فضای كوچكی به مد ایرانی اختصاص داده شده كه در آن پارچه ها، منسوجات و پوشاكی كه از پارچه های سنتی تهیه شده اند و تلفیقی از هنر و صنایع هستند در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد. در واقع به این فكر كردیم كه مردم دلشان می خواهد در آستانه سال نو، لباس تازه به تن كنند و نمایشگاه عیدانه بهترین فرصت برای معرفی انواع پارچه های ایرانی چون زری بافی، شعر بافی كاشان و دارایی بافی یزد است.
محمودیان در پاسخ به این كه آیا برگزاری نمایشگاه مد ایرانی، موازی با نمایشگاه مد و لباس فجر است اظهار داشت: من عضو كمیته سیاستگذاری كارگروه ساماندهی مد و لباس كشور هم هستم. آنچه این كارگروه و اعضایش به آن توجه می كنند نساجی صنعتی است در حالیكه توجه ما به نساجی سنتی و انواع پارچه های دست بافت و دوخت های ایرانی است. ازاین رو كار ما و كارگروه مد و لباس به موازات یكدیگر نیست.
مدیركل صادرات صنایع دستی كشور به برگزاری غرفه «خانه ایرانی» اشاره و بیان كرد: ما در بیست و هشتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، فضایی را در اختیار خانه ایرانی قرار دادیم به این مفهوم كه از صفر تا صد چیدمان این خانه با استفاده از صنایع دستی ایرانی بود. در نمایشگاه از این طرح، استقبال شد؛ از این رو ایده خانه ایرانی را در دومین نمایشگاه عیدانه هم تكرار می نماییم و امیدواریم هتلداران و همینطور زوج های جوانی كه در شرف ازدواج هستند از ایده به كار رفته در این خانه بهره ببرند.
محمودیان همینطور اظهار داشت: استان های محروم چون كهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و سیستان و بلوچستان، به صورت مجانی در این نمایشگاه شركت كرده اند و دو استان زلزله زده كرمان و كرمانشاه، به صورت ویژه دیده شده اند.
او درباره برگزاری همزمان نمایشگاه صنایع دستی با نمایشگاه توانمندی روستایی و عشایری اظهار داشت: سال قبل نمایشگاه صنایع دستی با نمایشگاه فرش به صورت هم زمان برگزار و با استقبال خوبی روبه رو شد. هم زمانی نمایشگاه امسال هم با نمایشگاه توانمندی روستایی و عشایری سبب می گردد كه خیلی از هنرمندان عشایر و روستایی بتوانند محصولات خویش را بهتر در معرض دید عموم قرار بدهند و به علت مخاطبان خاصی كه هر دو نمایشگاه دارند مطمئن هستم كه برگزاری همزمان این دو نمایشگاه به هم افزایی بیشتر منجر خواهد شد.
دومین نمایشگاه عیدانه از ۱۵ تا ۱۸ اسفندماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، سالن ۵ و ۱۳ برگزار می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب