انتشار فهم جانوران و کتابی از یونگ
به گزارش دست و هنر، «فهم جانوران: فلسفه برای دوستداران سگ و گربه» نوشته لارس اسوِنسن و «خاطرات، رؤیاها، اندیشه ها» نوشته کارل گوستاو یونگ منتشر شدند.
به گزارش دست و هنر به نقل از ایسنا، «فهم جانوران: فلسفه برای دوستداران سگ و گربه» نوشته لارس اسوِنسن با ترجمه مجتبی پُردل در ۱۹۷ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه در فرهنگ نشر نو با همکاری آسیم انتشار یافته است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: جانوران جهان را به چه صورت ادراک می کنند؟ گربه یا سگ بودن واقعا چه احساسی دارد؟ لارس اسونسن در فهم جانوران به بررسی این مساله می پردازد که چگونه انسان ها می توانند زندگی دیگر جانوران را بفهمند. کتاب به کندوکاو در هوش، ۰ارتباط، خودآگاهی، تنهایی و اندوه در جانوران می پردازد؛ اما به شکلی بنیادی تر این مساله را به را بررسی می کند که انسان ها و جانوران چگونه می توانند با یکدیگر همزیستی کنند و گونه ای دوستی میان خود شکل دهند. اسونسن مثال هایی از بسیاری گونه های متفاوت به دست می دهد، از شمپانزه ها گرفته تا اختاپوس ها، اما کانون اصلی توجه او گربه ها و سگ ها هستند _ جانورانی که خیلی از ما در زندگی روزانه خود به آنها نزدیکیم.
اسونسن با بهره گیری از تحلیل فلسفی و نیز تازه ترین کشف های علمی، استدلال می کند دانشی که از رابطه صاحبان حیوانات خانگی و این جانوران دست آموز کسب می نماییم به اندازه پژوهش های علمی در مورد روابط انسان ها و جانوران معتبر و بصیرت بخش است.
دوستداران جانوران و صاحبان حیوانات خانگی با این کتاب جذاب و اندیشه برانگیز فهم ژرف تری از این مساله به دست خواهند آورد که جانور بودن، و به تبع آن، انسان بودن چگونه است.
همین طور کتاب «خاطرات، رؤیاها، اندیشه ها» نوشته کارل گوستاو یونگ با ترجمه پروین فرامرزی در ۵۱۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه در نشر مورد اشاره عرضه شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: «خاطرات، رؤیاها، اندیشه ها» مدرکی است دست اول و بهترین متن برای آنهایی که می خواهند یونگ را بشناسند.
وی در خاطرات خود که روایت آنرا در بهار ۱۹۵۷، وقتی ۸۱ سال داشت، برای آنی یلا یافه شروع کرد و برخی فصل های آنرا نیز به دست خویش نوشت، بالاتر از قصه ماجراهای بیرونیِ زندگی اش از رویدادهای دنیای درونش می گوید، از چگونگی رسیدن به ایده ها و پندارهایش درباره ی صور مثالی و ناخودآگاه جمعی که نشانه های آنها از همان اولین سالیان زندگی در رویدادهای ذهنی و رؤیاها و رؤیاواره هایش پیدا شده بود. از دوران کودکی و جوانی خود نیز می گوید و از سفرهایش به سرزمین های دور دست، از نامه نگاری هایش با روانشناسان بزرگ زمان، از اندیشه هایش درباره ی زندگی بعد از مرگ، از آشنایی و دوستی اش با فروید و گسستن از او، از بنیان نهادن مکتب روانشناسی تحلیلیِ خویش، و....
منبع: dastohonar.ir
این مطلب دست و هنر مورد پسنده؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب دست و هنر مرتبط
نظرات کاربران دست و هنر در مورد این مطلب