خبرهای از تولید 2 فیلم تا بزرگداشت اكبر عالمی

خبرهای از تولید 2 فیلم تا بزرگداشت اكبر عالمی خبرهای از تولید فیلم های ˮایران زادˮ، ˮ خودكشی به سبك نیچهˮ و بزرگداشت اكبرعالمی در جشنواره فیلم مقاومت همچون خبرهای سینما و تئاتر است.


فیلم برداری مستند بلند «ایران زاد» به کارگردانی مجید عزیزی و تهیه کنندگی مهدی مطهر، این روزها در استان گیلان ادامه دارد.
به گزارش دست و هنر به نقل از ایسنا، مستند سینمایی ایران زاد که از اوایل سال ۹۹ فیلم برداری آن در استان چهارمحال و بختیاری شروع شده است، تا سال آینده در شهرها و روستاهای مختلف ایران ادامه خواهد داشت. این مستند بعد از اتمام مراحل فنی در سینماهای کشور و جشنواره های داخلی و خارجی نمایش داده می شود.
به گفته مجید عزیزی، کارگردان این مستند، «ایران زاد» برخلاف آنچه در وهله اول تصور می شود، درباره اقلیم ایران یا تاریخ آن نیست، بلکه به تجربه های زیستی ایرانی ها معاصر می پردازد.


این کارگردان، به علت وضعیت انتشار کرونا و فاصله گذاری اجتماعی ترجیح داده است برای تولید مستند ایران زاد از یک گروه کوچک استفاده نماید.
مجید عزیزی، در کارنامه خود، تجربه تولید رسانه ای در بیشتر از ۲۵ کشور جهان را دارد و تابحال موفق به دریافت جوایز گوناگونی از جشنواره های معتبر داخلی و خارجی شده است. از مهم ترین آثار او می توان به «تاریخ صدور» و «بدون مرز» اشاره نمود.

دیگر عوامل اصلی این فیلم عبارتند از: مشاور پروژه: حامد شکیبانیا، مدیر تولید: محمدهادی حیدری، دستیار کارگردان: فاطمه سادات ابوترابی، سرپرست گروه تحقیق: ایمان معصومی، مدیر فیلم برداری: میثم بابایی، تدوین گر: محمدحسین حیدری، مدیرصدابرداری: احمد افشار، مدیر برندینگ: علی قرائتی، طراح گرافیک: سیدعلی میرفتاح، مدیر رسانه ای: فرنوش آباء. عکس: سعید محمدی



پایان «خودکشی به سبک نیچه» در شهرک سینمایی غزالی
فیلمبرداری فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» که چندی قبل در شهرک سینمایی غزالی شروع شده بود، به پایان رسید.
ساخت فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» به نویسندگی و کارگردانی پیام کردستانی و تهیه کنندگی مشترک پیام کردستانی و بهمن رضائی بعد از ۶ روز فیلمبرداری در شهرک سینمایی غزالی به پایان رسید و بزودی وارد مراحل فنی خواهد شد.
در خلاصه داستان این فیلم که به زبان کردی ساخته شده، آمده است: وقتی تنها قابله شهر تصمیم به خودکشی می گیرد...
مریم بوبانی، بختیار پنجه ای، فرشید گویلی، اسوه صادقی، سعید احمدی، محمد رئوف محمدی بازیگران فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» هستند.



عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: تهیه کنندگان: پیام کردستانی و بهمن رضائی، نویسنده و کارگردان: پیام کردستانی، مجری طرح: حسین بشگرد، مدیر تولید: جواد راهزانی، مدیر فیلمبرداری: بهروز بادروج، صدابردار: هادی ساعد محکم، طراح صحنه و لباس: امین جهانی، طراح گریم: لیلا ثانی، سرپرست گروه کارگردانی و برنامه ریز: سعید غلامی، دستیار یک کارگردان: بهمن رضائی، دستیار دو کارگردان: سیاوش وزیری، منشی صحنه: آیلار تقوی، استوری بورد: نیکی شریف پور، عکاس صحنه: شهرام جهان سوز، عکاس پشت صحنه: آیدا حافظی، جلوه های ویژه بصری: امین انتشاری، مدیر تدارکات: پژمان ذوالقدری، امور بین الملل: سیاوش وزیری و مشاور رسانه ای: مریم قربانی نیا.


مراسم نکوداشت استاد اکبر عالمی برگزار می شود
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت از برگزاری آیین نکوداشت استاد اکبر عالمی؛ مدرس سینما و مستندساز فقید در مراسم افتتاحیه دومین مرحله برگزاری این رویداد سینمایی اطلاع داد.
به گزارش ستاد اطلاع رسانی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، سید احد میکائیل ‎زاده؛ معاون ارتباطات و اطلاع رسانی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت از برگزاری مراسم نکوداشت استاد عالمی در شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم اطلاع داد و اظهار داشت: استاد اکبر عالمی یکی از چهره های کمتر پیدا و تأثیرگذار در سینمای بعد از انقلاب اسلامی بود.
وی اضافه کرد: این استاد شاخص سینما در سال های متمادی فعالیت خود، نقش بسزایی در تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد داشت و در کنار فعالیتهای فرهنگی و هنری خود، هیچگاه از تدریس و انتقال تجربیات و اندوخته هایش به نسل جوان غفلت نکرد.
میکائیل زاده افزود: استاد عالمی علیرغم تنوع در فعالیتهای حرفه ای خود، همواره به پیشرفت و تعالی سینما توجه داشت و در این راه از هیچ کوششی دریغ نکرد، وی از معدود افرادی بود که هم در نظریه و هم در عملُ به معنای واقعی استاد بود.
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت خاطرنشان کرد: تألیف کتاب هایی در زمینه عکاسی، لابراتوار، جلوه های ویژه و مباحث فنی و تخصصی سینما و تولید ده ها فیلم مستند و تبلیغاتی، تنها بخشی از کارنامه این استاد فقید است.
وی خاطرنشان کرد: دکترعالمی سال ها رئیس لابراتوار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و از مدیران لابراتوار صداوسیما بود که در این بخش هم خدمات بسیاری به فرهنگ و هنر و بخصوص در نگهداری تصاویر کشور و تسریع در ثبت و حفظ مستندات دوران دفاع مقدس عرضه کرد، درگذشت استاد عالمی فقدانی جبران نشدنی است که قلب سینمای ایران را اندوهبار کرد. امیدواریم برگزاری مراسم نکوداشت در مراسم افتتاحیه دومین مرحله برگزاری شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت گامی کوچک باشد برای گرامی داشت یاد مرحوم استاد اکبر عالمی.
استاد اکبر عالمی؛ کارگردان و منتقد فقید در تیرماه سال ۱۳۲۴ در اهواز به دنیا آمد. وی که سال ها بعنوان مجری و کارشناس صدا و سیما فعالیت کرد، فارغ التحصیل رشته سینما از دانشکده هنرهای دراماتیک و دانش آموخته دکتری سینما از انگلستان بود.



ساخت نزدیک به ۳۰ فیلم مستند به زبان های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، عربی همچون فعالیتهای استاد عالمی به حساب می آید و کارشناسی و تولید محتوای برنامه های سینمایی پرارزش در تلویزیون مانند «آن روی سکه»، «هنر هفتم»، «سینمای ماوراء»، «سینما اقتباس» و گفتار متن مجموعه پنج قسمتی «جهان، آفریدة هنر» و مجموعه «نوابغ عکاسی»، بخش دیگری از فعالیتهای او است.
او که کتاب «ظهور در عکاسی و سینما» نوشته جاکوبسون را ترجمه کرده، تالیف آثاری چون «آیا دانستن رنج تو را زیاد می کند؟»، «هنر هفتم در آستانه قرن بیست و یکم»، نقد تکوینی عکس (به همراه محمدعلی بیدختی، حبیب الله آیت اللهی و بهمن نامورمطلق) را در کارنامه دارد و عضویت در هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، انجمن مدرسان سینما و فرهنگستان هنر و فرهنگستان زبان و ادب فارسی هم در کارنامه این استاد شاخص به چشم می خورد.
استاد اکبر عالمی صبح ۲۲ مهر ۱۳۹۹ در ۷۵ سالگی بر اثر مبتلا شدن به کرونا درگذشت.




منبع:

1399/07/29
00:43:37
1530
5.0 / 5
تگهای خبر: آثار , اقلیم , انجمن , بازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
دست و هنر
dastohonar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دست و هنر محفوظ است

دست و هنر

هنر و صنایع دستی