جایزه كارآفرینی استاد غلامرضا ذوالانواری فراخوان داد
دست و هنر: مجمع خیران نخبه پرور فارس با همكاری شركت فرش ذوالانواری اقدام به اعطای جایزه كارآفرینی استاد غلامرضا ذوالانواری به هنرمندان فعال در زمینه فرش و چوب كرده است.
به گزارش دست و هنر به نقل از مهر، به منظور تكریم و الگوسازی از نخبگان، شخصیت های علمی و افراد صاحب نام و همچنین تولید روحیه تلاش و خودباوری در بین همگان، مجمع خیران نخبه پرور استان فارس همه ساله جوایزی را به نام افراد حقیقی و حقوقی خوش نام و دارای سابقه درخشان در زمینه های مختلف تعریف، اعلام و متناسب با رشته تخصصی آنها به افاردی كه دارای فعالیت های خاص و اثرگذار باشند، اعطا می كند. در این راستا مجمع خیران نخبه پرور فارس با همكاری شركت فرش ذوالانواری اقدام به اعطای جایزه كارآفرینی استاد غلامرضا ذوالانواری، به پاس خدمات استاد ذوالانواری پدر گبه جهان به كارآفرینان برگزیده فعال در زمینه فرش و صنایع دستی با گرایش چوب كرده است. جایزه كارآفرینی استاد غلامرضا ذوالانواری در سال ۱۳۹۷ به نوارزش آفرین و كارآفرین برگزیده در زمینه فرش و صنایع دستی با گرایش چوب كه بر اساس مستندات و تشخیص هیأت داوران مجمع خیران نخبه پرور فارس حائز بیشترین امتیاز هستند، اعطا می گردد. بدین منظور بعد از وصول مستندات لازم با استفاده از سامانه www.shiraz-feca.ir، فرد یا افرادی كه شرایط اولیه و حداقل امتیاز لازم را دارا باشند در مرحله اول برگزیده می شوند و بعد از آن از جانب هیأت داوران، نفرات برگزیده انتخاب و معرفی خواهند شد. علاقه مندان واجد شرایط می توانند مدارك و سوابق علمی، هنری و كارآفرینی در سامانه www.shiraz-feca.ir حداكثر تا ۳۱ اردیبهشت سال ۱۳۹۷ ثبت و بارگذاری كنند تا آثارشان بررسی و برگزیدگان معرفی شوند. به نفر اول هر یك از بخش های فرش و صنایع دستی، نشان طلای برند علمی- معنوی منتخب برجسته كشوری، لوح و دیپلم افتخار همینطور دو سكه تمام بهار آزادی اهدامی شود.
خلاقیت و نوآوری، تجاری سازی، فعالیت های پژوهشی و تخصصی، عضویت در مجامع هنری، برگزیده شدن در رویدادهای معتبر هنری، اشتغالزایی و سوابق اجرایی در امور هنری همچون مواردی هستند كه در داوری آثار مورد توجه قرار می گیرند. استاد غلامرضا ذوالانواری پدر گبه جهان، بنیان گذار بزرگ ترین شركت تولید و صادرات فرش دستباف ایران، یكی از پیشكسوتان صادركننده استان فارس است. وی متولد ۱۳۱۲ در شیراز است. وی در سال ۱۳۷۲ نخستین مدال طلا را در آلمان به علت فروش بالا و مشتری پسند بودن تولیدات فرش ذوالانواری دریافت كرد و توانست در فاصله كمتر از ۱۲ سال ۱۲ جایزه ملی و بین المللی را از آن خود كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب