هفدهمین مجمع فعالین نوشت افزار ایرانی اسلامی
به گزارش دست و هنر هفدهمین مجمع فعالین نوشت افزار ایرانی اسلامی در شهر مقدس قم، در جوار مسجد مقدس جمکران برگزار گردید.
به گزارش دست و هنر به نقل از مهر، هفدهمین مجمع فعالین نوشت افزار ایرانی اسلامی در شهر مقدس قم، در جوار مسجد مقدس جمکران برگزار گردید.
مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی نهادی مردم نهاد متشکل از تولیدکنندگان نوشت افزار ایرانی است که با تلاشهای خود طی سالیان اخیر با توانمندسازی فعالین این حوزه و تغییر ذائقه ی مخاطب، نگاه بخش قابل توجهی از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان این بازار را به محصولات ایرانی اسلامی معطوف کرده است و بخش بزرگی از محصولات نوشت افزار به تولیدات با محتوای بومی و ملی اختصاص پیداکرده است. فعالین این حوزه هر سال در جهت هماهنگی، تعیین اهداف و تبیین راهبردهای عملیاتی سالیانه دور هم جمع می شوند.
حضور بیشتر از ۶۰ نفر از فعالین نوشت افزار شامل تولیدکننده، توزیع کننده و طراحان و تولیدکنندگان محتوا از شاخصه های اصلی این نشست یک روزه بود. گفتگوهای چالشی پیرامون سندهای تشکیلاتی و مالی از آغاز نشست شروع شد و در انتهای بخش اول، گزارش مالی مجمع توسط بازرس هیئت مدیره قرائت و توسط اعضای حاضر تایید و تصویب گردید. در ادامه با عنایت به اهمیت مبحث تعاونی ها و ایجاد فعالیت جمعی مشترک در حوزه ی نوشت افزار ایرانی اسلامی بعد از تبادل نظرات و بررسی کارشناسی اعضا در مورد شکل گیری تعاونی ایران نوشت، اعضای هیئت مدیره ی تعاونی ایران نوشت انتخاب شدند.
بخش عصرگاهی نشست به مبحث تبیین سیاست های نهادسازی مجمع ایران نوشت و معرفی نهادهای موجود و حوزه ی فعالیتهای آنها اختصاص داشت.
مجمع ایران نوشت در جهت تکمیل زیست بوم به جای تصدی گری و بنگاه داری، در جهت چابک سازی و گسترش فعالیت به توسعهی نهادهای مستقل با مأموریت های مشخص روی آورده است که هر کدام در راه و جایگاه خود نقش آفرینی خواهند کرد.
تشکیل این نهادها در جهت تحقق مأموریت اصلی مجمع یعنی توانمندسازی تولیدکنندگان و توزیع کنندگان نوشت افزار است. نکته حائز اهمیت این است که نهادها لزوما توسط مجمع شکل نمی گیرد و به فراخور هر نهاد به صورت مشارکتی و یا هدایتگری توسط مجمع به شکل گیری آن کمک می شود.
از مهم ترین نهادهای بوجود آمده میتوان به نهاد تعاونی بعنوان اقدام مشترک جمعی، نهاد توسعه گر بعنوان نهاد توانمندساز تخصصی در حوزه های صنعتی و فناورانه، نهاد هیئت بعنوان ایجادکننده ی هویت جمعی و صمیمانه بین فعالین و نهاد داوری بعنوان داور مرضی الطرفین در تعارضات تشکیلاتی اشاره نمود.
مطابق با نشست های پیشین مجمع نوشت افزار، بخشی از این نشست هم اختصاص به بحث و گفتگو پیرامون تکمیل و تقویت شاخصه های عضویت، انواع عضویت و موارد ارتقای امتیاز و یا تعلیق اختصاص داشت.
آغاز پاییز فصل مدارس و تابستان فصل بازار نوشت افزار است و از آنجائیکه تابستان و روزهای منتهی به ماه مهر موجی از جنب و جوش در خانواده ها، دانش آموزان و بالتبع تولیدکنندگان و توزیع کنندگان نوشت افزار پدید می آید بخش نهایی نشست به تبادل نظرات یکایک فعالین در زمینه ی اقدامات و عملیات تابستانه مجمع نوشت افزار اختصاص یافت.
منبع: dastohonar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب